dijous, 11 de març del 2010

Palmeretes de pasta fullada



Ingredients i utensilis:
Pasta fullada, sucre, paper vegetal de forn, safata pel forn i ganivet.

Preparació:
1-Desenrotllar la massa.
2-Ficar sucre pel damunt i aplanar-lo una mica per a que quedi engantxat.
3-Marcar la meitat del rectangle.
4-Enrotllar la massa com si fos un pergamí.
5-Tallar la massa enrotllada en trocets d'1cm aproximadament i anar-los posant a la safata que estarà protegida pel paper de forn.
6-Posar una mica de sucre al damunt i aplastar-los lleugerament per a que quedi enganxat.
7-Ficar-ho al forn a 180 graus i estar vigilant-les fins que estiguin una mica torrades.

2 comentaris:

  1. Mmmmmm!!!!! Boníssimes Vull donar la enhorabona als del grup del taller cuina mira cuan les vaig menjar aquella dolçor tan bona jo crec que a tot CS li va agradar.

    Molt bè!!!!!! Kevin 6è

    ResponElimina
  2. Ho va fer el meu grup, us asseguro que no es gens difícil de fer-ho i ademés esta boníssim!! Com diu el Kevin: Mmmmm!!!

    ResponElimina