Ingredients i utensilis:
Pasta fullada, sucre, paper vegetal de forn, safata pel forn i ganivet.
Preparació:
1-Desenrotllar la massa.
2-Ficar sucre pel damunt i aplanar-lo una mica per a que quedi engantxat.
3-Marcar la meitat del rectangle.
4-Enrotllar la massa com si fos un pergamí.
5-Tallar la massa enrotllada en trocets d'1cm aproximadament i anar-los posant a la safata que estarà protegida pel paper de forn.
6-Posar una mica de sucre al damunt i aplastar-los lleugerament per a que quedi enganxat.
7-Ficar-ho al forn a 180 graus i estar vigilant-les fins que estiguin una mica torrades.
Mmmmmm!!!!! Boníssimes Vull donar la enhorabona als del grup del taller cuina mira cuan les vaig menjar aquella dolçor tan bona jo crec que a tot CS li va agradar.
ResponEliminaMolt bè!!!!!! Kevin 6è
Ho va fer el meu grup, us asseguro que no es gens difícil de fer-ho i ademés esta boníssim!! Com diu el Kevin: Mmmmm!!!
ResponElimina