Ingredients:
-Cereals de xocolata
-Xocolata per fondre
-Fruits secs: (Nosaltres hem posat nous i avellanes)
Estris:
-Un bol gran per fer la barreja
-Culleres petites i grans
-Una safata
-Microones
-Bàscula
-Càpsules o vasets petits.
Preparació:
-Primer pas, agafar els cereals, els fruits secs i posa'ls al bol. Posar la xocolata al microones 1 minut i mig (depèn del microones.)
-Segon pas, agafes i quan estigui tovet, amb la cullera el vas remenant fins que estigui desfet del tot i l'aboques al bol amb els cereals i els fruits secs.
-Tercer pas, poses els cereals de xocolata i fruits secs a les capsules de trufes i ho coloques de manera que quedi bonic. Ho deixes reposar a la nevera perquè s'ha refredi i ja està a punt.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!
Marc Torrelles Bisquert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada