diumenge, 18 d’abril de 2010

Arròs primaveral

Ingredients:
-Arròs
-Formatge
-Panís
-Olives
-Tomàquets cherries
-Poma
-Enciam
-Maionesa
-Oli d'oliva
-Aigua



Estris:
-Ganivets, forquilles, culleres i gots
-Bols
-Plats
-Fogons
-Colador
-Cassó

Procediment:
1. Posem l'aigua en un cassó i la posem a bollir.
2. Quan comenci a bollir, hi posem l'arròs (uns 15 minuts).
3.  Mentrestant es talla la fruita, les verdures, el formatge i tot els ingredients que hagueu elegit per fer "l'Arròs Primaveral".
4. Quan estigui tot tallat, ho afegim en un bol.
5. Aboquem la maionesa (o altres salses que elegiu) al bol.
6. Treiem l'arròs dels fogons, el rentem i escurrim l'aigua.
7. Posem l'arròs al  bol on estan els altres ingredients que abans hem tallat.
8. Ho remenem tot bé.
I... BON PROFIT!!!

1 comentari: