skip to main
|
skip to sidebar
Cuina a l'escola de Pràctiques1
dijous, 4 de març del 2010
Bombons de fruita
Ingredients:
-Fruita: poma, plàtan, figues seques.....
-Xocolata desfeta.
Preparació:
Primer s’han de tallar les fruites en trossos petits. A continuació es desfà la xocolata al bany maria i es remena durant una estona.
Després, s’afegeix la xocolata damunt de les fruites i es deixa una estona a la nevera. S’esperen
10 m
. i..... ja està!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
L'activitat
Cuina a l'escola
Cuina a l'escola és un taller que es realitza els dijous amb alumnat de 5è i de 6è de l'Escola Pràctiques 1 de Lleida. Conèixer la piràmide alimentària mediterrània i les normes de manipulació dels aliments són els objectius principals.
Visualitza el meu perfil complet
Arxiu del blog
▼
2010
(20)
►
de maig
(2)
►
d’abril
(3)
▼
de març
(15)
Macedònia
Rollerpizza
Palmeretes de pasta fullada
Coca de verdures
Pa
Amanida d'arròs
Gominoles
Gelatina amb plàtan
Gofres
Postre de músic
Canapes vegetals
Bombons de fruita
Broquetes de fruita
Torró
Llimonada
Seguidors
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada