dijous, 25 de març de 2010

Rollerpizza


Ingredients:
- Mozzarella
- Pernil dolç
- Massa de  pizza
- Sal, oli i tomàquet fregit
- Orenga


- Preparació:
- En el nostre cas hem comprat la massa ja feta, però també es pot fer casolana...
- Desenrotllar la massa
- Posar-hi el tomàquet per sobre, amb una mica de sal i oli, el pernil, la mozzarella i l'orenga.
- Seguidament enrotllar la massa amb el farciment.
- Tallar a rondanxes i posar en una safata de forn (mireu la foto)
- Fornejar a 225º durant aproximadament 15 minuts. Cal anar vigilant que no es cremi.

5 comentaris:

  1. Això està encara més bo que la pizza normal!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola:
    Jo sóc una de les què ho vaig fer i també ho vaig poder probar.
    Estava boníssim!
    Us animo a tots a què ho proveu de fer a casa!
    Aura

    ResponElimina
  3. Tinc ganes de provar-ho, me fa molta il.lucio sorprendre a la familia.

    ResponElimina
  4. Me fa molta il.lució de sorprende a la meva familia amb aquestos rollerpizza

    ResponElimina